Crama Dobrogeană

CategoryCramă
Status Closed nowOpens at 08:30 today
Crama Dobrogeană

Firma Alcovin organizează DEGUSTĂRI DE VINURI, profesionale,turistice susţinute de personal specializat.

Pe parcursul degustării se vor obţine suficiente cunoştinţe referitoare la: servirea vinurilor (ordinea servirii, temperatura de servire, etc.), identificarea soiurilor de vin, alegerea vinul potrivit felului de mâncare pe care-l consumaţi, diferenţierea vinurilor în funcţie de însuşirile şi tipicitatea acestora. Degustările se desfăşoară în sălile noastre de degustări: Pivniţa lui Terente şi Crama Dobrogeană.

Mențiune: Dacă doresc, oaspeților prezenți la degustările de vinuri, li se pot prezenta obiectivele care prezintă interes turistic, din cadrul firmei: pivnița lui Terente, sala de baricuri, magazinul de suveniruri si vinoteca.Pentru rezervări : Tel: 0240 573 368 ,
E-mail: office@vinuridemacin.ro