Hotel City

Posted on iulie 27, 2018
CategoryCazare
Hotel City

Atunci cand este vorba de odihna sau vacanta trebuie sa alegi un hotel, este posibil sa-ti doresti o atmosfera intima si revigoranta. Pe scurt, ai vrea sa te simti ca acasa si nu sa fii doar un numar. Dorinta ta se poate adeveri foarte usor daca alegi sa stai la Hotel City, unul dintre cele mai stilate hoteluri din Tulcea.

Facilități hotel

• Receptie 24/24
  • camere bagaje
  • zona pentru fumatori,
  • sală de conferință
  • camere persoane cu dizabilități,
  • Lift
Hotel City dispune de 24 de camere duble moderne, care ofera clientilor tot confortul necesar, atat pentru petrecerea unei vacante odihnitoare, cat si pentru intalnirile de afaceri. Hotelul asigura oaspetilor sai servicii de cazare ultramoderne: aer conditionat, minibar, televiziune prin cablu, linie telefonica internationala, conexiune de mare viteza la internet in toate camerele si spatiile publice.

Tipuri de camere

• Single
  • Matrimoniale
  • Duble superior
  • single superior
  • Triple

Facilități camere

• Aer condiționat,
  • Balcon
  • Dus/Toaletă
  • Telefon
  • TV LCD
  • Minibar
  • Uscător de păr
  • Wifi
 Restaurantul hotelului are o capacitate de peste 400 locuri. Meniurile sunt din bucataria internationala si cu specific romanesc. Oricare din mesele pe care le veti servi la noi sunt prilej de a descoperi rafinamentul culinar al unei bucatarii deosebite in salonul restaurant.