Hotel Insula

Posted on iulie 27, 2018
CategoryCazare
Hotel Insula

Insula a fost preluata în 2002 si deschisa în 2003, iar singura clădire la momentul preluării a fost restaurantul, dar într-o forma primitiva. Totul s-a construit intre timp. Hotelul a fost construit în 2004 și dat în folosință tot atunci. Avea doar 11 camere (28 locuri cazare). Hotelul existent a fost deschis în iulie 2012 si a fost renovat în toamna lui 2015.

Scopul nostru? O locație specifica zonei în care este amplasat, altfel decât hotelurile “standard” din lume. O locație prietenoasa cu mediul si, o insula pe care sa vrei sa naufragiezi

PREZENTARE HOTEL:

Hotelul nostru dispune de 45 de camere dichisite si calduroase.  De asemenea, Hotel Insula va ofera si un apartament (perfect pentru familie cu 2 copii). Camerele sunt diferite din punct de vedere cromatic si, in orice camera ai fi cazat, privelistea este spre Dunare sau spre lac, adica spre apa.

Tipuri de camere

• Twin
  • Matrimoniale
  • Duplex
  • Apartament

Facilități camere

• room service non-stop
  • telefon
  • TV plat
  • accesorii baie
  • Aer conditionat
  • camere nefumători
  • frigider
  • serviciu de trezire
  • vedere la lac
  • terasa
  • pat suplimentar (optional)
  • pat bebe (optional)
  • balcon

RESTAURANT:

Nu stiu cum a fost ultima oara cand ati servit masa pe o insula, ca naufragiat, dar va spun ca la noi e bine! In primul rand, restaurantul este deschis non-stop si cand spun asta, ma refer si la bucatarie, nu doar la bar.

Bucate alese, ambianta placuta, de-ti vei dori mereu sa ramai naufragiat pe Insula noastra, muzica (cu DJ in fiecare seara, deci numai spui ce piesa iti doresti si DJ o si difuzeaza), bucatele…din cele mai alese si mai variate, de la bucataria romaneasca pana la cea internationala.
Restaurantul este „a la carte”…si ai de unde alege.

Mic dejunul se poate servi la ce ora doreste oaspetele nostru (ca doar esti in concediu…de ce sa trezesti si acum cu noaptea in cap ca sa „prinzi” mic dejunul?)

TE ASTEPTAM SA NAUFRAGIEZI PE INSULA NOASTRA SI SA DAI SI PE LA RESTAURANT!

Restaurant „a la carte” deschis non-stop, fara restrictie in privinta orarului de servire a meselor. Avand capacitate de 150 de persoane, restaurantul Insula este ideal pentru petreceri, evenimente private si nu numai.

Dotarile bucatariei Insula sunt manuite cu pricepere de o echipa de bucatari minunati, care cu siguranta vor surprinde placut si cele mai exigente gusturi.

FACILITĂȚI HOTEL

• Recepție NON-STOP