WowBody Studio

Posted on februarie 18, 2019
Status Open now
WowBody Studio

WowBody vine în întâmpinarea dumneavoastră cu o gamă completă de servicii în ceea ce privește sănătatea și frumusețea.

Așa cum v-am obișnuit căutăm să aducem cea mai nouă și certificată tehnologie pentru ca experiența dumneavoastră în studioul nostru să fie de neuitat.

După ce am adus primul aparat de EMS fără fir, ce vă permite să vă efectuați exercițiile lejer, anul acesta ne-am mobilizat în a completa exercițiile dumnevoastră cu ședințele de spinning(bicicletă). Astfel aveți la dispoziție 10 biciclete și un instructor ce va lucra alături de voi într-o ambianță lejeră și distractivă.

Cum după fiecare efort e nevoie de relaxare, ședințele de stretching sunt un adevărat balsam pentru a vă simți mai relaxați. Totodată te poți bucura de o ședință de saună urmată de un masaj relaxant.

Și pentru ca serviciile să fie complete, știm că un corp tonifiat trebuie să fie și frumos, am adus pentru dumneavoastră un aparat de bronzare cu lămpi UV de ultimă generație ce permit un bronz uniform și sănătos și cele mai bune creme(acceleratoare) de bronzare de la AUSTRALIAN GOLD. Lâmpile sunt certificare EU 0,3 și sunt cele mai noi de pe piață.

Dacă nu ne crezi, poți să vii să te convingi!

Programează-ți o întâlnire cu echipa noastră la 0756 609 448 și vino să vezi cu ochii tăi. – cu Erett Laurențiu la WowBody. – la WowBody.